Afskaf
slaveri
overalt,
for altid.

 

 

  

Global Freedom SummitJoin us for a one-day event to train, inspire, and mobilize YOU to play your part in abolishing modern-day slavery in the places you call home and around the world.

Confirmation Content

Hosting Made Simple


Everyone can host


individuals, businesses, churches, civic groups, youth organizations.

You can host anywhere


It can be an intimate gathering in a home or large gathering at a public venue.

Host responsibilities


Invite people to join you on October 17, 2020.

Host an event to watch the global broadcast over the Internet.

Take action together using A21 provided opportunities.

What Hosts receive from A21


Host Guide

Promotional Kit

Link to watch the Global Broadcast

Support from the A21 team

 

Apply Now

 

Confirmation Content

 

Register Now


on October 17, we will:

 

 1 – Gather 

together for a global one-hour broadcast that will equip, train, and inspire people to play their part in abolishing modern-day slavery.

 

 2 – Take Action 

in cities all over the world, advancing the fight for freedom through tangible and practical actions steps in your city, town, and local community.

 

One day.

Tens of thousands abolitionists.

Reaching millions of people.

A global event to rally and equip people everywhere for the one thing that unites us all: the belief in freedom for all mankind.

Join us on October 17.

 

Register Now

 

 

Confirmation Content

 

Menneskehandel er slaveri.

   

Det er ulovlig handel med mennesker. Det er rekruttering, kontrol og udnyttelse af personer for deres kroppe eller arbejdskraft. Gennem brug af magt, bedrag og misbrug sælges og købes personer hvor som helst mod deres vilje - lige nu i det 21. århundrede.

Men udtryk som ‘slaveri’ og ‘menneskehandel’ kan stadig virke uklare. Dette er realiteten: slaveri er vold. Det er fysisk, verbalt og seksuelt misbrug. Det er tvungen prostitution. Det er barbariske arbejdsforhold.

Slaveri er mere muligt at stoppe end nogensinde før, og det er derfor vi er her, og derfor vi samles verden rundt og arbejder sammen.

 

Confirmation Content

   

  

 

 

1% Af OFRENe

                  BLIVER REDDET

Confirmation Content

 

 

   

 

Human trafficking er den hurtigst voksende kriminelle industri i verden. Den genererer mere end DKK 1050 mia. årligt

 

 

 

 

 

Confirmation Content

Confirmation Content

Confirmation Content

 

Typer af menneskehandel
Sexhandel


Tvang, bedrag eller magtmisbrug af en person med det formål at udføre en kommerciel sexhandling.Tvungen arbejdskraft


At tvinge en person til at arbejde i fangenskab mod lav eller ingen betaling.Bunden arbejdskraft


At tvinge en person til at arbejde mod lav betaling med det formål at afdrage på en umulig gæld.Ufrivillig eller tvunget hushjælp


At tvinge en person til at arbejde og leve på det samme sted mod lav eller ingen betaling.Børnesoldater


At tvinge et barn til at deltage i en bevæbnet oprørsgruppe.

 

   

Confirmation Content

Confirmation Content

Hvordan de handleS


*Baseret på samlede data og overlevende, som A21 har hjulpet.

Confirmation Content

 

 
Kendte metoder vores ofre var traffikeret ved:

Når vi forstår, hvordan de traffikeres, har vi evnen til at stoppe det fra at ske.


1. Falsk jobannonce 44.51%
2. Solg af familie 11.13%
3. Loverboy  9.54%
4. Andre årsager 5.92%
5. Kidnapning 5.64%
6. Traffikeret gennem en ven 4.19%
7. Falsk immigration 2.17%

Confirmation Content

 

Tegn på slaveri

Se efter tegn, der eventuelt kan identificere et muligt offer for menneskehandel

 

•  De følges med en kontrollerende person, og taler ikke på egne vegne, men refererer istedet til en anden person.  

•  De transporteres til og fra arbejde, eller lever og arbejder samme sted.  

•  De er ikke i stand til at beholde deres fortjeneste: Det "tilsidesættes til opsparing". I mange tilfælde har personen en gæld, som de forsøger at arbejde af.  

•  De er fornyligt ankommet til landet og taler ikke sproget, der benyttes i landet, eller de kender kun sex-relaterede eller arbejdsrelaterede ord.  

•  De er bange for at tale med udefrakommende og autoriteter, eftersom de er tæt monitoreret og kontrolleret af deres traffikant(er). De er muligvis angste, deprimerede og underdannige.

•  De viser muligvis tegn på misbrug, og personen viser muligvis tegn på at være nægtet mad, drikke, søvn og/eller lægehjælp.

Confirmation Content

 

•  De har muligvis blå mærker, ar og andre tegn på fysisk misbrug og tortur. Ofre for menneskehandel er ofte udsat for fysisk vold på dele af kroppen, der ikke er til skade for deres udseende - såsom deres nedre ryg.

•  De kan være tvunget til stofmisbrug af deres traffikere eller tyer til stofmisbrug for at kunne udholde deres omstændigeder i slaveri.

• De udviser muligvis mistillid og mistænksomhed. Et ofre af menneskehandel udviser muligvis mistilid til en person som prøver at hjælpe dem eller taler til dem.

•  De har muligvis en mobiltelefon, trods mangel på andre basale ejendele.   

 

•  De udviser muligvis følelser for bagmanden. Det er muligt at de har udviklet Stockholm Syndrom, hvorved kidnappede ofre over tid, begynder at føle empati for personen som holder dem fanget.  

 

 

Confirmation Content

Hvis du mistænker det - rapportér det.

Confirmation Content

 

RING NU

 

Confirmation Content

Confirmation Content

 

 

Vores mission er at gøre ende på slaveri.


Vi er en non-profit organisation, drevet af et radikalt håb om at mennesker overalt vil blive reddet ud af fangenskab og vil opnå fuldstændig rehabilitering. Vi er det 21. århundrede aboloitionister. Vi samarbejder med dig for at befri slaver og afbryde efterspørgslen.

Menneskehandel ødelægger liv, men frihed vil få det sidste ord.

 

 

Vores vision.

Vi tror på en verden uden slaveri. Vi har nu i 10 år rullet vores ærmer op og gået i aktion. Hvorfor? Fordi på et øjeblik, kan et statistisk tal blive forvandlet til et navn, en tragedie til en sejr, og en overbevisning til en handling.

Frihed. Dét er vores mål for et hvert menneske på jorden.

 

Vores mission.


Afskaf slaveri overalt, for altid.

 

 

 

 

 

Confirmation Content

Confirmation Content

Hvor vi arbejder.


Vi opererer i 17 forskellige lande på tværs af kloden.

 
Hver af vores kontorer er unikke i deres operationer. Fra at reducere sårbarhed i flygtningelejre til at beskytte og tage os af ofre - vores team er altid på arbejde et sted i verden.

TJEK VORES KONTORER UD

 

Confirmation Content

Confirmation Content

Confirmation Content

Vores løsning.

   

Slaveri er den hurtigst voksende organiserede kriminalitet på verdensplan. Det eksitere, skjult i det åbne, og slider på enhver nations sociale og økonomiske struktur.

Men det er derfor, vi er til - Det 21. århundredes abolotionister determinerede på at bringe forandring.


Vores operationelle strategi, og hjertet af vores organisation, er "Reach, Rescue og Restore" - at række ud, at redde og at genoprette liv.

 

 

Række ud til sårbare og afbryde efterspørgslen. A21 forhindrer menneskehandel gennem opmærksomhed og uddannelse om emnet.

Vi forhindre slaveri fra at ske ved at engagere folk gennem events, skole præsentationer og uddannelsesprogrammer.

 
Redde ofre og retsforfølgning af deres gerningsmænd.
Vi samarbejder tæt med retshåndhævende myndigheder for at støtte ransagninger, identifikation af ofre gennem vores hotlinier, assisterer i retsforfølgelse af bagmænd, repræsenterer ofre i retsprocedurer og samarbejder med regeringer og andre NGOer til formål at afskaffe slaveri på alle niveauer.
 

Genopbygge ofre og udruste dem til at leve selvstændigt.
Vi arbejder ansigt til ansigt med enhver i vores pleje, og tilbyder dem adgang til bolig, medicinsk behandling, krisehjælp, uddannelse, ansættelsesmuligheder og og hjælp til at vende hjem til deres hjemland. Altsammen efter deres personlige behov og ønsker.
 

Confirmation Content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Confirmation Content


   

COPENHAGen, DENMarK   


A21 Danmark fokuserer primært på at øge bevidstheden om menneskehandel samt at finde midler til vores internationale arbejde hovedsageligt i tredjeverdens lande. Danmark er et transitland og destinationsland for ofre for menneskehandel, primært fra Østeuropa, Afrika og Sydøstasien. Vores mål er at øge bevidstheden gennem offentlige arrangementer, såsom vores årlige Walk For Freedom som foregår i hele landet, samt gennem engagerende præsentationer til fokusgrupper og skoler.
Gennem vores arbejde i Danmark har vi direkte indflydelse på væsentlige kilde-lande som Bulgarien, Thailand og Ukraine, hvor A21 aktivt arbejder på at takle menneskehandel ved roden af problemet, samt styrke vores indsats, hvor menneskehandel er endnu mere udbredt og ressourcerne mindre.

 

Walk For Freedom.

En årlig global begivenhed omkring tidspunktet for EU's dag mod slaveri. Walk For Freedoms kendetegn er dens opmærksomhedsfaktor - en enkeltfil-linje af deltagere klædt i sort med sort tape for munden. Walken eksisterer for at afspejle A21s hjerte for frihed og retfærdighed, og er i sidste ende designet til at vende opmærksomheden til handling. Disse walks vil ske i hele Danmark og er for alle, der vil være med til at gøre en forskel. Læs mere her.

WALK FOR FREEDOM
 


Skoler & Universiteter.


Vi er engagerede i at lære og uddanne den næste generation om menneskehandel og inspirere dem til at gøre en forskel. Derfor er vi regelmæssigt ude på folkeskoler, ungdomsuddannelser og universiteter for at undervise og oplyse om menneskehandel. Vores pensum udfordrer de studerende rent akademisk til at handle på det, de bliver undervist i.

 


Events & Fordrag.


Vi øger bevidstheden om forebyggelse gennem vores arrangementer og præsentationer rundt om i landet. Dette er med til at udstyre mennesker med en forståelse af, hvordan menneskehandel sker både i Danmark og rundt om i verden, og bidrager til at forstyrre efterspørgslen efter de tjenester, som menneskehandel bidrager til, og til sidst at opmuntre og udstyre folk til at blive involveret i at gøre en forskel. Klik her for at booke et A21 fordrag.

 


A-Teams.


A21 er her for at hjælpe dig med at gøre en forskel, hvor du er. Overalt i Danmark mødes folk i alle aldre og fra forskellige baggrunde for at øge bevidstheden om menneskehandel og for at fundraise til A21s arbejde for at stoppe slaveri globalt. Hvis du vil starte et A-Team i din by eller ønsker at deltage i et eksisterende team, klik her.

 


Gør en forskel med fundraising.


I Danmark har vi mulighed for ikke kun at påvirke vores eget land, men at udvide vores indflydelse rundt om i verden. A21s arbejde internationalt er muligt på grund af generøsitet af enkeltpersoner og grupper, som tager personligt ansvar for at finansiere forandring.

Vi inviterer grupper og enkeltpersoner til at fundraise eller yde økonomisk støtte til at stoppe menneskehandel. Klik her for at starte din egen fundraising side idag eller her for at Sponsorere Frihed idag!

 


SAFE - Kom Sikkert Hjem.


A21 SAFE PROJEKT giver fleksibel og skræddersyet støtte til børn og voksne ofre, som frivilligt vil få en sikker tilbagevenden til deres hjemland. SAFE støtter ofre af menneskehandel på deres rejse hjem - fra afgang til ankomst. SAFE hjælper den enkelte efter deres behov, giver dem den bedste støtte og reducerer risikoen for at blive handlet igen.

A21 Danmark distribuerer denne service til organisationer i Danmark og tilbyder denne service på et globalt plan.

 

 

Confirmation Content

Confirmation Content

 

Så du vil gerne gøre en forskel i verden?


Det vil vi også. Det er derfor, vi har fundet nogle spændende muligheder til dig, som ønsker at blive involveret.
Klik på knapperne herunder for at begynde.

 

Confirmation Content

Confirmation Content

Confirmation Content

Confirmation Content

Confirmation Content

 
ADDRESS Vermlandsgade 51, 1, 2300 København S
EMAIL INFO.DK@A21.ORG
WEB A21.ORG/DENMARK

 

Confirmation Content